torsdag 16 augusti 2012

Bildcollage från TTTs GTG på Stockholm Tapas

20 klockkonnässörer möttes en enkel onsdag på ett nyöppnat tapasställe liggandes på Pontonjärgatan, Kungsholmen, Stockholm. Det åts, dracks, samkvämades och klämdes på varandras dinkor i varm förbrödlighet tills klockan blev sent och serveringspersonalen hade bytt om och demonstrativt satt och undrade när vi egentligen skulle gå. Ett missförstånd med den sammantagna kvittohållningen löstes elegant av Spence med ett handslag med etablissemangets ägare och lagom runda under fötterna stapplade vi alla hemmåt med huvudet proppfullt med nyfunna horologiska habegär och funderingar på hur man egentligen, omärkligt för ens andre hälft, skall kunna introducera *ännu* en ny klocka till hushållet... Automobiliana provkörde och kärade ner sig i den enda Rolex Deepsea som representerade på plats, underbart teknologisk och genom-engineerad dunderpjäs.

Without further ado... foton, foton, foton

























Männen i hatt, båda trevliga TTTare




Spence pekar med det längsta fingret på just den där klockan, Davvans Tudor om vi inte miss minner oss. Josef Bs stadiga 116660 Deepsea på gult läder... Finfin klocka.











Spence i samspråk med serveringspersonalen.  I bakgrunden hennes två medsystrar i serveringsbrigaden som omklädda stilla undrade "när skall dem gååå...??" 















,

Dagens tips



Masterkiller myser med Spence...



Davvan belyser klocka med mikrorepa på kristallen. Tror vi.




Öl nummer XX för eder redax... Varannan vatten låter som en utmärkt regel. Dagen efter.








Du kommer väl nästa gång?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar