lördag 14 april 2012

Audi R8 uppdateras till hösten

Audi tog tillfället i akt 2007 och sprang med den. I princip alla trodde att tillverkaren av fordonen med de fyra cirklarna i nosen inte på riktigt skulle utmana koncernkusinen Porsche 911 och teknikbrorsan Lamborghini Gallardo med sin seminala R8. En holistisk vardagstjänstgörande sportbil med Det Utseendet, vann den många grupptester mot sina namnkunniga och provenansrika släktingar och långväga konkurrenter.
 Merparten av dessa prov nådde dock en gemensam slutsats: den robotiserade, semi-automatiska växellådan var en ryck-fest utan dess like och som en följd av det rekommenderades det att röra om i grytan själv om det skulleextraheras maximal körglädje. Nå, Audi kommer till höstens omfattande uppdatering erbjuda en dubbelkopplingslåda till R8 som ackompanjeras av en visuell uppfriskning (läs: LED LED LED...). Kika nedan för en generell idè om vartåt det lutar.
 Så starkt och  hett är suget efter en DSG-låda att Audi känt sig nödgad att konstruera om R8a för att ackommodera den större och tyngre stereokopplingsväxellådan trots att dess efterföljare kommer debutera om blott ett par år...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar